Reactie plaatsen

Reacties

Bea Cronenberg
2 dagen geleden

Voor Ine,
Hopelijk heb je snel de goede medicatie. Dit valt niet mee voor zo’n bezig bijtje dat je niet meer zo rond kan dartelen!
Sterkte en een warme groet🥰 Bea

Eduard Cronenberg
2 dagen geleden

Veel waardering voor Lia en Jacques de makers van onze Website. Zeer overzichtelijk met duidelijke informatie. Nu wij al geruime tijd niet meer samen zingen en elkaar kunnen ontmoeten is onze Website 'n prima alternatief om te laten blijken dat wij toch 'n band met elkaar hebben en elkaar missen. Dit is dan ook de reden dat ik gaarne gebruik wil maken van de mogelijkheid om mijn verhaal te delen met mijn zangvrienden/-vriendinnen. In deze periode met 'n lege agenda verveel ik mezelf in z'n geheel niet. Wandelen, tuinieren, muziek luisteren, lezen, huishoudelijke bezigheden, bezoeken van supermarkten en het kijken naar de journaals op de t.v., kom ik de dag samen met Bea prima door. Wij zijn beiden gelukkig gezond, optimistisch en zien met vertrouwen de goede afloop van deze crisis tegemoet. Ik wil al mijn zangvrienden/-vriendinnen ook dit van harte toewensen. Geniet van het voorjaar. Het ga jullie allen goed. Eduard.

Annemarie
2 dagen geleden

Leuk die nieuwsbrief !
Even lachen is gezond

Elly Torenbeek
2 dagen geleden

Lieve Jos,
Heel erg bedankt voor de nieuwsbrief en de rest.
Deed me erg goed.
Kus voor allemaal.

Kitty van Thiel
3 dagen geleden

Dag Allen,
Even een vervelend berichtje van Ine. Zij is geveld door de reuma.
Het kost haar heel veel energie om te oefenen. Hopelijk reageert haar lichaam snel op de behandelingen en evt. medicatie.

Groetjes Kitty

Jos Daam
4 dagen geleden

Hallo allemaal,
Een 70ste verjaardag die wat anders uitpakte dan ik gedacht en gepland had. Maar dankzij de vele kaarten, appjes, telefoontjes en de mailtjes (vooral van Amicitianen) voelde ik me toch een beetje jarig. Daarom dank aan jullie voor alle felicitaties, ook die hier op deze plaats. Ik hoop dat we elkaar t.z.t. weer gezond terug zien. Tot dan wens ik jullie alle goeds.
Warme groet, Jos

Frans Nijsen
5 dagen geleden

Dag allemaal.
Mooi en goed idee om Jos langs deze weg te feliciteren. Ik heb hem persoonlijk een mail gestuurd. In huize Nijsen gaat het goed. Meer tijd geeft ook wat meer ruimte om thuis een aantal klussen te doen, die al lang hadden moeten gebeuren. Hoop dat niemand corona krijgt. Tot gauw
Frans

Bea Cronenberg
5 dagen geleden

Dag allemaal
Wat is het toch superstil om ons heen!
Ik ga elke dag wandelen en geniet van de natuur, die niet stil staat. Vogels en eenden bouwen nestjes, bloemetjes komen te voorschijn, bomen lopen uit, heel bijzonder de mooie treurwilgen langs het Wijchens meer. Hier geniet ik toch wel van. Ga kijken naar de mooie kunstwerken langs het meer en ....... geniet toch van de stilte in mezelf.
Vanmorgen in het bos zei een voorbijganger op afstand tegen mij: ik zie allemaal rare mensen, we moesten samen even lachen.
Hopelijk zien we elkaar in goede gezondheid weer terug. Hoelang dit gaat duren, dat weet niemand. Laten we samen vertrouwen er in hebben!
Warme lentegroen Bea 🌿🍃🌱🙋🏼‍♀️🎼

Cor Loeffen
5 dagen geleden

Dag jarige Jos,

PROFICIAT !

Hopelijk zien en horen we elkaar weer heel snel in goede gezondheid.

Felicitatiegroet Cor.

Jac eijkman
5 dagen geleden

Jos van harte proficiat met je verjaardag, zal wel een dag worden om mooitte vergeten! Toch waar weer tot snel
Jac.